Search

Wat is een online bookmaker

arm-wrestling-567950_1280

Online bookmakers zijn websites waar bedrijven weddenschappen aanbieden. De weddenschappen die aangeboden worden op bookmakers zijn meestal sport gerelateerd, maar je kunt ook weddenschappen treffen over bijvoorbeeld wie het Eurovisie Songfestival zal gaan winnen. Bookmakers zijn ontstaan door de grote behoefte aan weddenschappen. De spanning die weddenschappen met zich mee brachten heeft ervoor gezorgd dat deze spanning nog meer gestimuleerd werd wanneer er geld in het spel kwam. Een voorspelling doen en er vervolgens geld op zetten. Degenen wiens voorspelling uit kwam, kreeg het geld, en de verliezer ging met lege handen naar huis. Dit principe is nog altijd hetzelfde gebleven, alleen is het nu allemaal veel uitgebreider in de weddenschapswereld.

Wat doet een online bookmaker

Online bookmakers kijken objectief naar een wedstrijd. De bedrijven die er achter zitten kennen de sporten (of andere gebeurtenissen) en de wedstrijden die ze aanbieden goed. Het is daarom zo dat een bookmaker inschat hoe groot de kans op winnen is. Is het bijvoorbeeld aannemelijker dat bij een voetbal wedstrijd team 1 wint, dan is de winstkans daarop groot. Het is dan minder aannemelijk dat team 2 wint, hiermee is de winstkans daarop klein. Bij een grote winstkans krijg je relatief weinig uitbetaald als je gelijk hebt, en bij een kleine winstkans relatief groot, mits je hierop gewed hebt.

24 uur per dag

Online bookmakers staan 24 uur per dag voor je klaar. Je hoeft maar in te loggen en je kunt elk moment wedden op welke wedstrijd dan ook. De online bookmakers die vandaag de dag op de markt zijn, zijn zeer veilig, betrouwbaar en legaal. 

Facebook
Twitter
Pinterest